Σεμινάριο Σ.Ε.ΗΛ.Χ – ΚΑΡΣΟΝ Α.Ε. για συστηματα URMET

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα “Συστήματα  Θυροτηλεφώνων/θυροτηλεοράσεων της Urmet και Αυτοματισμοί θυρών και συστημάτων κλειστού κυκλώματος ασφαλείας” με  συνδιοργανωτές τον Σ.Ε.ΗΛ.Χ  και την ΚΑΡΣΟΝ Α.Ε.  Το σεμινάριο έλαβε χώρα στην αίθουσα σεμιναρίων του Συνεταιρισμού μας στις 10/07/2024, και προσέλκυσε πλήθος ηλεκτρολόγων -εγκαταστατών και γενικότερα επαγγελματιών του χώρου.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για:

  • Τα συστήματα θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων της Urmet. Παρουσιάστηκαν οι τεχνολογικές καινοτομίες της εταιρείας, οι δυνατότητες των προϊόντων της και οι εφαρμογές τους σε διάφορους τομείς, όπως σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και δημόσια κτίρια. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη λειτουργικότητα, την ασφάλεια και την ευκολία εγκατάστασης και χρήσης των συστημάτων.
  • Τις τελευταίες εξελίξεις στους αυτοματισμούς θυρών και τα συστήματα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τις σύγχρονες λύσεις που προσφέρει η ΚΑΡΣΟΝ Α.Ε. και τις δυνατότητες που παρέχουν για την ενίσχυση της ασφάλειας και την αποτροπή κακόβουλων ενεργειών.

Ο εισηγητής της ΚΑΡΣΟΝ Α.Ε. κ. Ανδρεάδης με την άρτια τεχνική ειδικότητα του, ανέλυσε διεξοδικά τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες των προϊόντων, προσφέροντας πρακτικές συμβουλές και απαντώντας σε ερωτήσεις των παρευρισκόμενων. Το σεμινάριο αυτό αποτέλεσε μία εξαιρετική ευκαιρία για την ενημέρωση και την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών στον συγκεκριμένο τομέα.

Ο  Σ.Ε.ΗΛ.Χ ευχαριστεί θερμά την ΚΑΡΣΟΝ, και προσωπικά τους κ.κ. Καρακάση, Ματενίδη και Ανδρεάδη αλλά και όλους όσοι παρευρέθηκαν σε αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα εσπερίδα.

Όπως πάντα , θα συνεχίσει να προσφέρει συνεχείς και ποιοτικές παρουσιάσεις από μεγάλες και αξιόπιστες εταιρείες στους συνέταιρους αλλά και σε όλους του επαγγελματίες που τον εμπιστεύονται.

Μείνετε συντονισμένοι…